Algemene Voorwaarden

Algemeen

Het aanbod van de producten op bybritzz.nl is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.

Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument heeft reeds plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct door By Britzz met de consument contact opgenomen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 2,95 per zending. Alle pakketjes worden verzonden door PostNL. Boven €100,00 worden de producten GRATIS verzonden.

Als er op werkdagen voor 14.00 wordt besteld, is het de volgende werkdag meestal in huis. Tijdens drukke periodes hanteren wij een levertijd van 1 tot uiterlijk 3 werkdagen. Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en By Britzz is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging.

Artikelen die je gekocht hebt via onze webshop kunnen ook in de winkel geruild of geretourneerd worden.

Ruilen en Retourneren

Ruilingen en retouren kunnen verzonden worden naar het retouradres By Britzz, Dommeldalseweg 2a, 5664 RP Geldrop. Retour kosten zijn voor eigen rekening

Ruilen en retourneren kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:

- binnen 8 dagen vanaf verzending van By Britzz tot ontvangst bij By Britzz

- een retourformulier met aangehechte bon moet bijgevoegd zijn

- de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels/prijskaartjes. Als een retourzending buiten de retourtermijn van 8 dagen retour wordt gestuurd kunnen wij helaas geen geld meer retour geven of ruilen.

- LET OP : OP AFGEPRIJSDE ITEMS GEVEN WIJ GEEN GELD RETOUR

- Britzz behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van By Britzz of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.